NEW BRAND ►► Dyrberg/Kern

Vorige maand lanceerden we een nieuw merk in onze shop: Dyrberg/Kern. De missie van dit Deense label is het creëren van hedendaagse fashion juwelen voor de moderne zelfverzekerde vrouw. Hun exclusieve kenmerkende stijl is gebaseerd op de internationale modetrends. Elk jaar komen er dan ook 2 nieuwe collectie uit die perfect passen bij het huidige mode beeld. Gitte Dyrberg en Henning Kern zijn het succesvolle ondernemersduo achter het label. Dit jaar vieren ze trouwens al hun 30ste verjaardag!

Handgemaakt

Alle juwelen voldoen aan de hoogste design- en kwaliteitseisen. Alle ontwerpen gebeuren op het hoofdkwartier in Kopenhagen. De uiteindelijk productie gebeurt in Azië. Ze worden stuk voor stuk met de handgemaakt en ze zijn uiteraard nikkel- en allergievrij. 

De materialen die worden gebruikt zijn: parels, Swarovski elementen, leder, half edelstenen, etc en ze komen van overal ter wereld afhankelijk van het seizoen.

De basis van de juwelen bestaat uit metaal dat gepolijst wordt en voorzien van een gouden of rosé gouden plating. Hierna worden de half edelstenen of kristallen aangebracht of wordt het handgesneden lederen in het juweel verwerkt. Na deze processen wordt er een specifieke kwaliteitscontrole uitgevoerd. Elk juweel gaat door zo'n 40 processen én net zoveel handen voor het magische moment eindelijk is aangebroken... it meets your eye and love hopefully takes over...

Garantie van 2 jaar

Wanneer uw juweel stuk gaat kan u dit naar ons terugsturen (steentjes verloren, slotje kapot etc). Dit zal onderzocht door een van de Dyrberg/Kern experten en het juweel zal worden gerepareerd, vervangen of er wordt een gelijkaardig stuk aangeboden. Normale slijtage valt uiteraard niet binnen de garantie.

 

DOE INSPIRATIE OP! 
Ailis Oorbellen 65 euro
Unica Gold Crystal Ring 85 euro
Carlin Brown & Gold Armband 85 euro
Jove Rosegold & Pink Armband 85 euro
Rinah Rosegold Armband 85 euro
Trillionia Rosegold Armband 89 euro
Esquire Rosegold & Crystal ring 59 euro

 

Wat vinden jullie van ons nieuwe merk? Ga snel het volledige assortiment ontdekken! (klik hier)

Liefs,

Dorien x

 

RELATED ARTICLES