9 activiteiten voor jouw herfst bucket list

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
9 activiteiten voor jouw herfst bucket list

herfst bucket list

Binnenkort worden onze instagram accounts weer overspoeld met pompoenen, prachtige herfstdecors en halloween inspiratie. Yes... de herfst is eindelijk aangebroken! Wij kijken alvast uit naar heerlijke herfstwandelingen op zondag met als afsluiter een lekkere warme chocolademelk onder een plaidje in de zetel. 

We delen met jouw onze favoriete activiteiten tijdens de herfst:

 

1. Maak pompoen pannenkoekjes als ontbijt

Het is eens iets anders dan een traditionele pannenkoek of banana pancakes, maar ze zien er minstens even lekker uit. Het recept van dit overheerlijke ontbijtje met pompoen kan je hier terugvinden. 

pompoen pannenkoek

Picture credit: The Busy Baker


 

2. Brei jouw eigen chunky knit plaid

Je hebt deze grof gebreide dekens ongetwijfeld al zien passeren op Instagram. Deze chunky knit dekens zien er zoooo gezellig uit en ze staan prachtig op jouw bed of zetel! En je kan deze heel gemakkelijk zelf maken. Het enige wat je nodig hebt is dikke wol (reken wel op een kostprijs van ongeveer 100 euro) én jouw handen. 

chunky knit blanket

Ga nu zelf aan de slag met deze tutorial! 

 

 

3. Koop nieuwe geurkaarsen

Maak ook de rest van jouw interieur gezellig en shop enkele nieuwe geurkaarsen. Onze geurkaarsen van Victorian zitten in een zwarte lederen verpakking met goud afgewerkt. Deze geven onmiddellijk een luxueuze touch aan jouw woonkamer. Of kies voor een verrassende winterse geur zoals onze Cinnamon kaars met kaneelgeur... the smell of winter

Bekijk onze geurkaarsen collectie nu! 

geurkaars victorian

 


 

4. Geef jouw nagels een donker kleurtje

Vijl je nagels mooi kort en geeft ze een donker kleurtje. Vergeet jouw nagels wel niet goed te beschermen met een kwalitatieve base coat. Zeker wanneer het kouder wordt is het belangrijk om jouw handen en nagels goed te verzorgen. Nagelriem olie gebruiken is daarom ook geen overbodige luxe.    

zwarte nagellak

nagellak herfst


 

5. Bekijk een hele avond de meest scary horrorfilms

De dagen worden alweer korter en dan spenderen we graag al eens een avondje voor de televisie. Houd een filmmarathon met de beste horror klassiekers! Wij geven jou onze favorieten mee:

Hush, 10 Cloverfield Lane, It follows, The Descent, Rec, The Blair Witch Project, Mama, The Shining, The Silence of the Lambs, Get Out, Psycho, Wolf Creek, 28 days later, Se7en, Halloween, Saw, The Texas Chain Saw Massacre, Wrong Turn, Jaws, Identity, Gerald's Game, Don't Breathe...

 jigsaw

 


 

6. Maak jouw eigen Jack-O'-Lantern

We blijven nog even in het griezelthema. Op de laatste dag van oktober vieren we Halloween. Ook bij ons wordt Halloween hoe langer hoe populairder. En wij zijn helemaal gek van de bijhorende Halloween decoratie. Dit jaar maken we onze eigen Jack-O'-Lantern, de typische uitgeholde pompoen waarin een gezicht wordt gekerft. 

hallowoon pompoen

halloween pompoen


 


7. Organiseer een Halloween feestje

Nu je dan toch werk hebt gemaakt van jouw Halloween decoratie, kan je wel net zo goed een Halloween feestje organiseren. 

Ideetje nodig voor decoratie, hapjes en originele drankjes? Hierover schreven we vorig jaar al een leuk artikel: Scary Halloween inspiration

halloween feestje

 


 

8. Vind de perfect winterjas

Niets is zo leuk tijdens de herfst dan een heerlijke wandeling te maken in de najaarszon en te genieten van de vallende blaadjes. Hiervoor hebben we dé perfecte jas voor jou gevonden. Wij kozen voor deze khaki parka met een prachtige (fake!) pelsen kraag. Leuke extra aan deze jas: de pels aan de binnenkant kan je volledig verwijderen voor de minder koude dagen. 

Zoek jouw perfecte winterjas!

parka jas pels


 

9. Maak een verse appeltaart

Oh yes! Een verse appeltaart mag niet ontbreken tijdens de herfst. Spendeer een uurtje in de keuken en jouw huis zal heerlijk geuren naar een lekkere taart. Gebruik zeker ook kaneel om het herfstgevoel helemaal aan te wakkeren. Serveer zeker ook een bolletje ijs bij jouw lekkere taart.  

Het recept van deze taart vind je op oetker.be

appeltaart



 Happy Fall sweeties!! 

RELATED ARTICLES